Despre noi

CINE SUNTEM?

VALORIILE COMPANIEI NOASTRE:
CALITATEA // ECHIPA// CREATIVITATEA // RESPECTUL

S.C. MELBO INSTAL S.R.L. a luat fiinţă în anul 2009 având ca obiect de activitate proiectarea şi executarea lucrărilor de instalaţii electrice. Motivul pentru care am creat acestă societate a fost de a oferii soluţii complete pentru instalaţiile din domeniile industriale şi civile: consultanţă, proiectare, execuţie, service.

S.C. MELBO INSTAL S.R.L. este persoană juridică română cu capital integrat privat, formată în întregime din oameni capabili şi dornici să promoveze profesionalismul şi calitatea în tot ceea ce realizează.

CALITATEA

Mai mult ca orice o promovăm în tot ceea ce facem şi gândim pentru a deveni mai buni.

ECHIPA

Succesul este mai uşor de atins când ai o echipă alături;

CREATIVITATEA

Ne străduim sa fim inovatori, să îmbunătăţim continu ceea ce facem

RESPECTUL

Respectul pentru oameni: pentru clienţii noştri, colegii noştri şi faţă de toţi oamenii cu care intrăm în contact.

“Calitatea este crezul nostru principal. Fiecare serviciu, în parte, de la proiectare la lucrări de instalaţii electrice…”

Dipl. Ing. Mirel Borcovici – Director General

 

Calitatea este crezul nostru principal. Fiecare serviciu, în parte, de la proiectare la lucrări de instalaţii electrice este supus constant procedurilor de verificare a calităţii, oferind astfel clienţilor noştri în permanenţă certitudinea prestării unor servicii sigure şi eficiente.
Gama diversificată de servicii şi produse oferite, colaborarea cu parteneri şi furnizori de prestigiu, constituie o preţioasă carte de vizită pentru firma noastră precum şi pentru echipa din care este alcătuită aceasta.


Colectivul care stă la baza înfiinţării societăţii MELBO INSTAL are o experienţă de peste 12 ani în activitatea de conducere şi management, proiectare de instalaţii electrice, execuţie de tablouri electrice şi de lucrări de instalaţii electrice, prestând servicii în diferite sectoare de activitate: industrie, comerţ, financiar-bancar, social-cultural, rezidenţial şi turism.

Unde ne gasiti?

Pentru orice informatie suplimentara ne puteti contacta utilizand datele sau scriindu-ne un mesaj folosind formularul de contact.Va vom raspunde in cel mai scurt timp.
Va multumim !

Contactati-ne

+40 0256 706 375
+40 0755 084 514
[email protected]

Vizitati-ne

Str. Muntele mic, nr.18 ; Giarmata;
Jud. Timis; CP: RO307210.
(Precizare: ne gasiti pe DJ691- la iesirea din Giarmata spre A1-Lipova)

Copyright © 2017 Melbo Instal. Toate drepturile rezervate. Design & Development by Sarmet.