Servicii

CE FACEM?

consutaltionb

CONSULTANTA

Determinarea soluţiilor optime din punct de vedere tehnic şi economic pentru executarea şi exploatarea instalaţiilor industriale şi civile:

Optimizarea instalațiilor de utilizare a energiei electrice:

 • Optimizări de circuite;
 • Compensări de energie reactivă;
 • Redimensionarea instalațiilor;
 • Utilizarea de echipamente performante;

Consultanță pentru punerea în funcțiune și recepția lucrărilor;

33

PROIECTARE

Realizarea proiectelor pentru instalaţii electrice de către personal specializat şi autorizat cu experienta in activitatea de proiectare:

 • rețele aeriene sau subterane de energie electrică cu tensiuni nominale între 0,4 kV și 20 kV;
 • posturi de transformare medie tensiune/joasă tensiune (MT/JT) aeriene, supraterane, subterane și puncte de alimentare;
 • construcții tehnologice energetice;
 • hale industriale de productie sau cu rol de depozitare;
 • cladiri de birouri si spatii comerciale;
 • policlinici, spitale sic amine pentru batrani;
 • gradinite si scoli;
 • sali de sport;
 • iluminat architectural;

executie

EXECUTIE

Realizarea la standarde ridicate de performanţă a lucrărilor de instalaţii electrice. În mod natural, fiecare client are cerințe specifice, dar faptul că avem o viziune globală asupra tuturor nevoilor clientilor nostri, ne permite să selectăm și să coordonăm cei mai potriviți ingineri / tehnicieni/ solutii tehnice pentru fiecare proiect. Rezultatul este o soluție personalizata care interpretează orice cerință și răspunde nevoilor tehnologice ale oricărei structuri, corporative, comerciale sau rezidențiale.

TGD Schieffer 2

SERVICE &
MENTENANTA

Ramanem alături de clienții noștri chiar și după ce proiectul a fost predat, ajutându-i să obțină date si informatii complete despre parametrii de functionare ai instalatiilor. Inginerii și tehnicienii noștri sunt pregătiți să ajute, clientii nostri, douăzeci și patru de ore pe zi și sunt în permanență constienti de importanta acestui fapt. Este o politică, a noastra, constanta de a fi un adevărat partener. Ideea este de a construi o relație de durată cu clientul, pe baza cunoasterii instalatiilor si a nevoilor acestuia și a acordarii asistenței rapide, astfel încât problemele să fie remediate in cel mai scurt timp.

wind_power_alternative_energy_power_generation_renewable_energy_wind_energy_energy_wind_power_plant_current-521562

ENERGIE ALTERNATIVA

Excesul de bioxid de carbon din atmosferă a fost pus în legătura cu încălzirea globului şi cu schimbările climatice. Astfel, este necesară folosirea unor surse de energie care au un impact minim asupra mediului secolului al XXI-lea. Pentru ca noua ne pasa: In anul 2016 am aplicat la Administratia Fondului pentru Mediu in cadrul programului ,, Rabla Plus masini electrice” pentru o subventie in vederea achizitionarii unui autoturism electric. Aplicatia ne-a fost acceptata si am achizitionat in cadrul programului un autoturism electric marca RENAULT model ,,ZOE ZE” (zero emision). In anul 2017 in cadrul programului ,,Rabla” ,desfasurat prin acelasi mecanism in cadrul Administratiei Fondului pentru Mediu, am inlocuit un autoturism mai vechi de 8 ani de zile cu unul nou, de productie romaneasca, a carui motor se incadreaza cu emisii CO2 (g/Km) in norma EURO5.

Unde ne gasiti?

Pentru orice informatie suplimentara ne puteti contacta utilizand datele sau scriindu-ne un mesaj folosind formularul de contact.Va vom raspunde in cel mai scurt timp.
Va multumim !

Contactati-ne

+40 0256 706 375
+40 0755 084 514
[email protected]

Vizitati-ne

Str. Muntele mic, nr.18 ; Giarmata;
Jud. Timis; CP: RO307210.
(Precizare: ne gasiti pe DJ691- la iesirea din Giarmata spre A1-Lipova)

Copyright © 2017 Melbo Instal. Toate drepturile rezervate. Design & Development by Sarmet.